Opinie

Dodaj wpis do naszej Księgi Gości

 
 
 
 
 
 
 
Pola oznaczone jako * są obowiązkowe.
Twój adres email nie będzie opublikowany.
Twój wpis będzie sprawdzony i dopiero wtedy opublikowany.

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania, usuwania bądź braku publikacji wpisu.
22 wpisy.
Asia Asia z Sosnowiec napisał/a 18 września 2019:
Dziękujemy zespołowi Red light za wspaniałe wesele które pomimo że było miesiąc temu ciągle jest wspominane przez naszych gości że na takim weselu nigdy nie byli i dawno się tak nie wybawili:) W trakcie imprezy już byliśmy " atakowani " pytaniami skąd dorwaliśmy taki zespół . W skrócie: muzyka wyrywała gości z zza stołu, prowadzenie imprezy z żartem no i z przeróżnymi atrakcjami, skrzypaczka dała popis w kościele wszyscy byli zachwyceni. Jeszcze raz dziękujemy:)
Magda i Tomek Magda i Tomek z GORĄCO POLECAM!!! napisał/a 10 lipca 2018:
Witam, Red Light Band to najlepszy zespol jaki słyszałem do tej pory. Nigdy nie bawiliśmy się tak dobrze jak własnym weselu. cudownie bawią gości zróżnicowanym repertuarem , grają na pelnej petardzie. Goście nie mogli się ich nachwalić. Ponadto Zespół cechuje wysoka kultura osobista, doskonały kontakt i rzadko spotykany poziom profesjonalizmu. Nie możemy się doczekać kiedy następnym razem usłyszymy Was na żywo a o ile wiem to będzie dopiero za rok na ślubie mojej kuzynki. Bardzo dziękujemy za cudowne wesele.
Weselnicy Weselnicy napisał/a 24 czerwca 2017:
Zamówiliśmy Zespól na nasze Wesele, które odbędzie się za rok ale byliśmy u mojej kuzynki gdzie grali w pełnym składzie i takiego szalu nie doznaliśmy jeszcze na żadnym weselu. Tydzień później kulałam po przesileniu mięśnia łydki ale było warto zabawić się w Waszym towarzystwie i mam nadzieję, że na moim weselu też damy czaduuuuu. Dziękujemy, pozdrawiamy i do szybkiego zobaczenia i co najważniejsze usłyszenia! P. S Mam nadzieję, że przystojny gitarzysta nie wyjedzie za granicę o czym wspomniał gdy składałam dedykację;/
Basia i Paweł Basia i Paweł z Wesele napisał/a 26 września 2016:
Chcielibyśmy wam bardzo podziękować za rewelacyjną zabawę i świetną oprawę muzyczną. Dawno się tak nie wybawiliśmy, tak samo nasi goście. Wszyscy z którymi rozmawialiśmy jednogłośnie orzekli, że NAJLEPSZY zespół jaki do tej pory słyszeli!!! Szczególnie mówiły to osoby, które niegdyś grały w zespołach muzycznych, a także moja rodzina, która zajmuje się cateringiem i już trochę zespołów słyszała. Polecam również nie oszczędzać i wziąć saksofon!! Robi robotę i to dużą !! Co do kontaktu to my mieliśmy doskonały. Kontakt mieliśmy telefoniczny, ale to z naszej winy ponieważ nie mieliśmy czasu na spotkanie. Mimo to kontakt był doskonały ! 🙂 Pozdrawiamy serdecznie i mam nadzieję, że jeszcze nie raz się zobaczymy 🙂
Edyta i Roman Edyta i Roman z Wesele w Pałacu w Paszkówce napisał/a 10 lipca 2016:
Musimy napisać,że na początku byliśmy pełni obaw,chociażby ze względu na utrudnioną komunikacje z Panem z Zespołu...;-)))ale potem...okazało się,że tak ma...;-) a swoją pracę cały zespół wykonał super:-)dziękujemy za stworzenie aranżu i wykonanie utworu zespołu Metallica "nothing else matters" na skrzypce i gitarę podczas ceremonii ślubnej w tydzień:-)))do tego wspaniała współpraca z naszą zamówioną śpiewaczką operową w kwestii wykonania "hallelujah"i innych rockowych kawałków:-)dziękujemy szczególnie skrzypaczce za wszystkie Jej pomysły i to,że zagraliście na koniec utwór Kultu, którego na co dzień nie gracie:-)DZIĘKUJEMY,Edyta i Roman (hajalatek@poczta.onet.pl)
Ania i Marek Ania i Marek z Weselisko w Szczyrku napisał/a 7 kwietnia 2016:
Dziękuję serdecznie! W Kościele piękna gra na skrzypcach rozrzewniła gości a dla kontrastu na parkiecie dzikie szaleństwo, porwaliście wszystkich nawet tych co nie przypuszczalibyśmy że wstaną zza stolików. Jeszcze raz bardzo dziękujemy i pozdrawiamy!!!
Mariola & Jarek Mariola & Jarek z wesele napisał/a 17 sierpnia 2015:
Z całego serca dziękujemy Zespołowi Red Light Band za...i tu może rozpocząć się lista mnóstwa pochwał, nie tylko z naszej strony, ale także naszych Gości Weselnych pod Waszym adresem. Jesteśmy zachwyceni i ciągle pod wrażeniem zabawy i radości jaką Nam zapewniliście. Pełen profesjonalizm, dopasowanie repertuaru, świetne zabawy, które zachwyciły wszystkich i mocne brzmienia, które były dodatkową niespodzianką. Dzięki Wam nasze wesele, które odbyło się miesiac temu było wyjątkowe. Wszystkim Narzeczonym polecamy Red Light Band!!!! Życzymy dalszych sukcesów!! Smile
Inga i Kamil Inga i Kamil z Weselicho napisał/a 23 maja 2015:
Dziękujemy za cierpliwość i profesjonalizm było cudownie a goście dosłownie bawili się do upadłego 😉 Pozdrawiamy cały zespół
INFORMACJA od Red Light Band INFORMACJA od Red Light Band napisał/a 2 grudnia 2014:
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, IŻ Z POWODU PROBLEMÓW Z SERWEREM NIE BYŁO MOŻLIWE DODAWANIE WPISÓW, ZA WSZYSTKIE OPINIE I PODZIĘKOWANIA, KTÓRE PAŃSTWO PRZESYŁALI DROGĄ MAILOWĄ SERDECZNIE DZIĘKUJEMY A ZA UTRUDNIENIA PRZEPRASZAMY. Pozdrawiamy ZESPÓŁ
Agnieszka i Grzesiek Agnieszka i Grzesiek z Opinia napisał/a 3 listopada 2013:
Dziękujemy za świetną obsługę wesela w Orzeszu 05.10.2013. Goście bawili się do samego końca i do dzisiaj Was wychwalają. Sami nie przypuszczaliśmy, że tak się wyszalejemy na własnym weselu. Jeszcze raz wielkie dzięki. Szczerze wszystkim polecamy Agnieszka i Grzesiek
Asia i Darek Asia i Darek z Oświęcim napisał/a 17 kwietnia 2013:
Dziękujemy za poprowadzenie zabawy 06.04 w Oświęcimiu było cudownie nawet sobie niewyobrażalismy, że można sie tak świetnie bawić na włanym weselu, wszyscy gosicie nie szczedzieli słów uznania dla Was. Mamy takie małe marzenie żeby Ona tańczy dla mnie w Waszym wykonaniu znalazła sie na stronie bo jest naprawdę mega:) Jeszcze raz wielkie dzięki pozdrawiamy cieplutko Asia i Darek
Monika i Marek Monika i Marek napisał/a 12 listopada 2012:
ogromne podziękowania dla zespołu!! 🙂 wzieliśmy zespół w ciemno słysząc tylko demo i jesteśmy zachwyceni, wesele poprowadzili rewelacyjnie, pełna profeska, nie było osoby, która by siedziała przy stole, nogi same się rwały na parkiet, grają doskonale, w rytmie co najważniejsze nie zwalniają rytmu piosenek a wokal tysiąc razy lepszy na żywo niż na demo. Jedyny minus ich gry jest taki że ciężko wygonić gości do domu, u nas bisowali jakieś 4razy Wink polecam, są świetni Smile
Ania i Maciek Ania i Maciek napisał/a 26 września 2012:
Bardzo dziękujemy za oprawę muzyczną naszego wesela. Wszyscy byli zachwyceni. Na pewno będziemy Was polecać znajomym 🙂
Debora Debora napisał/a 16 maja 2012:
Gorąco pozdrawiamy i dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną Naszego wesela. Wszyscy goście cudownie się bawili do ostatnich chwil. Życzymy powodzenia!!!!
Podziękowanie Podziękowanie z Ania i Marek napisał/a 14 stycznia 2012:
Dziękujemy za oprawę muzyczną naszego przyjęcia weselnego, było cudownie głównie dzięki Wam. Wszystko o czym tutaj czytałam zanim się zdecydowaliśmy jest 100% prawdą i my podpisujemy się pod tym. Pozdrowienia dla Zespołu Red Light.
Od zespołu Clavers Od zespołu Clavers z Pozdrowienia napisał/a 18 września 2011:
Pozdrawiamy zespół Red Light Band, Clavers . Dajcie czadu to pisałem ja Piotr B 😉
Kinga i Adrian Opinia:) Kinga i Adrian Opinia:) napisał/a 27 lipca 2011:
Świetny i profesjonalny zespół. Wszyscy moi znajomi i goście, mówili że nie słyszeli lepszego zespołu. Charyzmatyczna wokalistka ze znakomitym głosem, imponujące solówki gitarzysty naprawdę rewelacja jak ktoś lubi rockowe brzmienie to tylko ten zespół. Kierownik zespołu prowadzi imprezę w sposób ciekawyi zabawny dobierając repertuar do gości bawiących się na parkiecie. Najważniejsze, że można z nimi ustalić wszelkie szczegóły wesela, by miec pewnośc że będą grali w sposób zgodny z naszymi oczekiwaniami. Ogólnie zespół tworzy cudowną mieszankę talentu z polotem nic dodać nic ująć.
Marta i Michał Marta i Michał z Podziękowanie napisał/a 5 czerwca 2011:
Witamy serdecznie! Bardzo dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną na naszym weselu które odbyło się 30.04.2011r. Polecamy wszystkim bardzo gorąco Zespół "Red Light Band". Nie było utworu przy którym goście by się nie bawili, a po weselu wszyscy byli zachwyceni. Dziękujemy jeszcze raz i będziemy z pewnością polecać Państwa naszym znajomym.
Gosia i Arek Gosia i Arek napisał/a 27 sierpnia 2010:
Kochani, bardzo Wam dziekujemy za wspaniałą oprawe muzyczną Naszego Wesela które odbyło sie 21.08.2010. Słuchanie Waszej muzyki było dla Nas przyjemnością-nogi same rwały sie do tańca Cieplutko Pozdrawiamy
Łukasz Łukasz napisał/a 1 lipca 2010:
Wielkie dzięki za oprawę muzyczną na naszym weselichu. I te Wasze szalone pomysły i prowadzenie tych konkursów….o to chodziło! Swoją droga takich konkursów jeszcze nigdzie nie widziałam (tu macie pozdrowienia od starosty- mówił, że nie zapomni o wasJ). Ludzie bawili się fantastycznie. Trzymajcie się ciepło! Magda i Łukasz